postheadericon Parfumeret gammelt vand sælges på frugt billeder

Gammelt vand, konserveringsmidler, kunstige sødemidler og aroma stoffer. Det er indholdet bag vandflasker der er prydet med flotte billeder af rigtige frugter som fx jordbær/kiwi og appelsin/mandarin. Dette er baggrunden for at Danmarks Aktive Forbrugere (DAF) har anmeldt produktet Aqua Splash til fødevaremyndighederne.

Læs mere…

 

postheadericon "Mild" baby-shampoo fuld af kemi

Natusan-producenten SCA Hygiejne Products A/S er anmeldt af Danmarks Aktive Forbrugere for vildledende markedsføring af Natusan Baby-shampoo. Shampoo'en anprises med mærkerne "Dokumenteret mild" og "NO MORE TEARS", som ifølge SCA betyder, at produktet er lige så blidt ved øjnene som rent vand. Dette på trods af, at shampoo'en indeholder flere problematiske kemikalier. Derudover garanterer SCA, at der ikke bruges farvestoffer i deres baby- plejeprodukter, hvilket heller ikke overholdes.

Læs mere…

 

postheadericon Danone Actimel-yoghurt får bøde for vildledning

Den internationale mejeri mastodont Danone har fået en bøde på 10.000 kr. for at vildlede omkring sit produkt Actimel på virksomhedens hjemmeside. Virksomheden skrev at produktet ikke indeholder tilsætningsstoffer, på trods af at det faktisk gør det. Bøden kommer efter en anmeldelse fra Danmarks Aktive Forbrugere.

Læs mere…

 
Flere artikler...