postheadericon Nordisk kritik af Natusan baby plejeprodukter

Fem nordiske miljø- og forbrugerorganisationer* retter en hård kritik mod den multinationale virksomhed Johnson & Johnson for at bruge de hormonforstyrrende kemikalier parabener i adskillige af deres babyplejeprodukter. I Norden sælges Johnson & Johnsons produkter under navnet Natusan.

Læs mere…

 

postheadericon Aktioner mod hormonkemi i Babysam

Danmarks Aktive Forbrugere (DAF) har i marts og april udført aktioner mod en række forskellige Babysam butikker på Sjælland. Aktionerne skal sætte fokus på babyproduktkæden Babysams (*) salg af Natusan produkter indeholdende hormonforstyrrende stoffer.

(*) Babysam har den 17.03.2005 meddelt Danmarks Aktive Forbrugere at deres centrallager stopper alt indkøb af Natusan og at det udgår af deres sortiment. De individuelle Babysam butikker er dog selvstændige forretninger, som i princippet kan beslutte selv at indkøbe og sælge Natusanprodukter.

Læs mere…

 

postheadericon Hormonforstyrrende stoffer i Alt for Damerne

Hvis man i denne uge* køber damebladet Alt for Damerne får man gratis en babysæbe med hormonforstyrrende stoffer med i købet. Samtidig får man en reklame der påstår at produktet er "god for din baby" og "lige så mild for øjnene som rent vand".

Læs mere…

 
Flere artikler...