gratis vpn

Billigste VPN

maj 26, 2021 By AktiveForbrugere.dk

Når du leder efter VPN, er det fint at søge en billig løsning, men det er samtidig vigtigt at holde fast i, at du vil have en god VPN. Der er ikke så meget grin ved at betale for noget, der ikke fungerer ordentligt. Heller ikke selvom det er billigt. Din VPN-løsning skal virke, og så skal den selvfølgelig samtidig helst være billig.

Det billigste VPN er gratis, men det kan ikke anbefales at benytte gratis VPN-tjenester.  Udbydere af gratis VPN skal tjene penge på en eller anden måde, og det gør de ofte ved at indsamle data fra deres brugere og derpå sælge disse data. På den måde får du intet ud af at have VPN, for meningen med VPN er jo netop først og fremmest at beskytte dit privatliv. Du må derfor betale lidt for at få god VPN.

Heldigvis er det sådan, at de bedste VPN-løsninger ikke nødvendigvis er dyrere end de mindre gode løsninger. Du kan sagtens finde gode VPN-løsninger til lave priser. Du bør sammenligne udbyderne af VPN og vælge mellem de løsninger, der giver dig ordentlige produkter til lave priser. Der er valgmuligheder.

Hvad vil en god VPN-løsning så sige? Det vil sige en VPN-løsning, der tilbyder følgende:

  • Høj hastighed på din forbindelse
  • Masser af servere i relevante lande
  • VPN, der ikke logger dine aktiviteter online
  • VPN, der beskytter flere enheder på samme abonnement
  • VPN, der giver dig kompetent service (helst 24/7) på et sprog, du forstår (dansk eller engelsk)

Sammenlign priser på de bedste VPN-udbydere

Når disse krav er opfyldt, kan du begynde at sammenligne priser, og du vil opdage, at mange af de bedste VPN-udbydere lever op til alle kravene. Du tænker måske, at det ene eller andet ikke betyder så meget. Du skal bare have en billig VPN-løsning, så du kan være i fred på internettet. Men så enkelt er det ikke.

Det er vigtigt, at din forbindelse ikke bliver for langsom, når du benytter VPN. Hvis din udbyder kun har få servere, og der er meget trafik, bliver din forbindelse langsom. Samtidig er det vigtigt, at din udbyder har servere i de lande, der er relevante for dig. For eksempel i Danmark, så du kan streame dansk TV, når du er i udlandet. Og i USA, så du kan streame amerikansk TV, selvom du opholder dig i Danmark.

Det er også vigtigt, at din VPN-udbyder garanterer, at der ikke logges. Din færden på nettet skal være anonym, også i forhold til din VPN-udbyder. Desuden skal dit VPN-abonnement helst dække mere end blot en enkelt enhed. Det er smart, hvis både din PC derhjemme, plus din tablet og din smartphone er dækket.

Normalt fungerer de betalte VPN-løsninger fint. De er nemme at installere og at bruge. De fleste er også kompatible med alle almindelige operativsystemer. Alligevel kan der opstå situationer, hvor du brug får brug for support. Så er det smart, hvis din udbyder faktisk sidder parat til at hjælpe, og det er praktisk, at din udbyder ikke kun taler kinesisk. Med mindre du selv er flydende i kinesisk, selvfølgelig.

Vælg den billigste VPN-løsning blandt de udbydere, der tilbyder ovennævnte. Så får du fuld valuta for pengene, og du kan beskytte dit privatliv effektivt, når du er online.