sådan ser du amerikansk netflix

Sådan får du adgang til amerikansk Netflix

februar 8, 2021 By AktiveForbrugere.dk

For at se amerikansk Netflix, kræves det at du har VPN-løsning, så du kan navigere på internettet uden at afsløre din geografiske placering. Det er fuldt lovligt, både at have VPN og at tilgå Netflix i USA. I denne artikel vil vi komme nærmere ind, på hvordan du nemt og hurtigt kan få adgang til amerikansk Netflix.

VPN-abonnement

For det første skal du have abonnement på VPN. Hvis ikke du allerede har VPN, må du finde den rette udbyder. Som du sikkert ved, er VPN især interessant for at beskytte dit privatliv, når du er online. VPN krypterer dine data, så du kan navigere anonymt på internettet, og din placering skjules.

Geografisk placering skjult

VPN giver dig således den fordel, at din geografiske placering er skjult. Det giver andre fordele, for eksempel at du kan se dansk TV, når du er i udlandet. VPN ophæver nemlig den såkaldte geoblokering. Derfor er der også den fordel, at du for eksempel kan se Amerikansk Netflix, fra Danmark. Helt legalt.

Servere i USA

Vælger du VPN-udbyder særligt med henblik på at se Amerikansk Netflix, bør du sikre dig, at den pågældende udbyder har servere i USA. For at kunne se Netflix USA skal du have adgang til en server på amerikansk grund. Med dit VPN-abonnement ved serveren ikke, at du ikke opholder dig i USA.

Fremgangsmåden meget enkel, du skal blot følge disse fire trin:

  1. Opret abonnement på VPN
  2. Hent VPN-software og log ind hos VPN
  3. Vælg amerikansk server
  4. Gå til Netflix og opret abonnement

Mere besværligt er det ikke. Abonnementet hos Netflix i USA er billigere end i Danmark, og du får adgang til langt mere underholdning, både film og serier. Netflix er arrangeret sådan, at deres produkt har forskellig pris og forskelligt indhold i varierende lande verden over. Danmark er dyrest i verden, p.t. 79 kr. pr. måned.

Billigere Netflix i USA

I USA koster et abonnement på Netflix omregnet cirka 50 kr. om måneden, og du får 4-5 gange så mange både serier, film og dokumentarer at vælge imellem, i forhold til dansk Netflix. Derfor er det i stigende grad populært i Danmark at få abonnement hos en VPN-udbyder og så samtidig få Amerikansk Netflix.

Ikke alle udbydere af VPN er lige gode, når det kommer til adgangen til Netflix USA. Netflix forsøger nemlig at opspore og blokere VPN, så de kan fastholde deres strategi med forskellige priser og forskelligt indhold i varierende lande. Du må derfor undersøge hvilke VPN-udbydere, der er bedst til at tilgå Amerikansk Netflix.

Vælg VPN-udbyder

Der er heldigvis en håndfuld gode udbydere, som tilbyder VPN, der fint giver adgang til Netflix USA. Det hører selvfølgelig med, at du får meget mere end Amerikansk Netflix ved at tegne abonnement på et godt VPN. Du sikrer dit privatliv, når du er online. Du kan bruge offentlig Wi-Fi uden risiko, og meget mere.