elgiganten

Få rabat hos Elgiganten på Ønskeskyen.dk

februar 10, 2021 By AktiveForbrugere.dk

Elgiganten har 39 butikker i Danmark, alle med et stort udvalg inden for de fleste områder af elektronik, fra vaskemaskiner over mobiltelefoner til gamingudstyr. På elgiganten.dk får du en oplagt mulighed for at få overblik over de mange produkter i sortimentet, og du køber nemt – og billigt – dine varer online hos Elgiganten.dk

Gode priser på PC, mobil og gaming

Elgiganten.dk er godt organiseret, så du let finder rundt blandt de mange varer. Nogle af de kategorier, der særligt kan fremhæves, er PC & Tablets, Mobil & GPS samt Gaming. Selvom du kan finde større udvalg inden for disse kategorier i mere specialiserede butikker, er det især på disse varer, du kan spare meget.

Elgiganten er et stort brand inden for elektronik til private, og deres sortiment er meget bredt. Dette betyder på den ene side, at udvalget inden for de enkelte kategorier kan være smallere end hos specialiserede forhandlere. På den anden side betyder bredden hos Elgiganten, at priserne tit er lavere end andre steder.

Høj kvalitet, lave priser

De lavere priser betyder bestemt ikke, at der er tale om ‘discount’. Varerne er af høj kvalitet, og du vil kunne få kompetent vejledning i butikkerne. Men det store og brede format gør naturligt nok, at Elgiganten kan sænke priserne, hvilket ikke mindst kan ses i de nævnte kategorier som computere og mobiltelefoner.

Outlet endnu billigere

En særlig kategori hos elgiganten.dk er ‘Outlet’. Her tilbyder Elgiganten produkter til særligt nedsatte priser. Der er typisk tale om varer, der har været brugt i butikkerne til demonstration, eller det kan være varer, som kunderne af den ene eller anden grund har returneret i henhold til returretten.

Varerne i kategorien ‘Outlet’ er alle omfattet af samme garanti og returret som nye varer hos Elgiganten. Køber du online fra ‘Outlet’, vil du få klar besked om produktets stand, for eksempel kan en mobiltelefon have en lille ridse, og det vil da fremgå i produktbeskrivelsen.

Konceptet ‘Outlet’ er til fordel både for Elgiganten og for dig som kunde. Som regel vil der være tale om varer, der intet fejler og stort set er som nye. Du kan købe disse varer til stærkt nedsatte priser, og samtidig får Elgiganten solgt disse ting, i stedet for at smide eksempelvis en smartphone ud, fordi den har en ridse.

Afhentning i varehus

Når du køber varer online på Elgiganten.dk, kan du vælge at få varerne leveret på forskellig måde. Det billigste er at få dine indkøb sat frem til dig i det varehus, Elgiganten har nærmest ved din bopæl. Denne metode er gratis. Du køber online, og så henter du selv dine indkøb i et af Elgigantens varehuse.

Indkøb leveret til døren

Men du kan også vælge at få leveret til enten et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, eller at få leveret til din dør. Det sidste er dyrest, og du skal samtidig være opmærksom på, at hvis du køber store og tunge varer, for eksempel en vaskemaskine, skal du betale yderligere gebyr for at få indkøbet bragt ind i din bolig.