lån penge hos Bankly.dk

Lån penge på Bankly.dk

maj 7, 2021 By AktiveForbrugere.dk

Hvis man ønsker at låne penge, kan svaret være Bankly, der i Danmark hører til på Østerbro. Som ny kunde har man mulighed for at optage et lån her og nu. Bankly sammenligner lån på op til 500.000 kr., og det tager ikke mange minutter at udfylde en låneansøgning online. Hos Bankly er der stor forståelse for privatkunder og deres behov, og det er derfor i højsædet for låneformidleren at møde kundernes behov. Bankly er en såkaldt låneformidler, og de har alt i alt mere end 30.000 kunder i 4 lande, som alle er meget tilfredse. Erfaringen hos denne låneformidler er derfor både god og solid, og det er samtidig trygt og sikkert for alle at låne penge her. Bankly har været at finde på lånemarkedet i mere end 3 år, og fokus har gennem hele denne tid være at give kunderne en både nem, sikker og hurtig adgang til lån i form af et almindeligt lån eller samlelån. I dag efterspørger alle moderne kunder nemme og hurtige løsninger, der samtidig er pålidelige, og det er disse behov, denne låneformidler ønsker at dække. Når man vælger at blive kunde hos Bankly, vil man med sikkerhed kunne mærke, at kunderne har højeste prioritet. Sikkerheden tages meget alvorligt, og alle personlige oplysninger bliver håndteret fortroligt i henhold til lovgivningen på dette område. Hos Bankly forpligter man sig ikke til noget, når man ansøger om et lån.

Hvilke fordele er der ved at optage et lån her?

Der er mange gode grunde til at vælge Bankly, når det kommer til lån. Når man vælger denne låneformidler, har man selv mulighed for at vælge, om lånet skal optages som et almindeligt lån eller et samlelån, alt efter hvor stort et beløb, man vælger at ansøge om at låne. Hos Bankly har man også selv indflydelse på, hvordan lånet skal betales tilbage, og det står en frit for, om man ønsker at tilbagebetale den brugte del af lånet månedligt med afdrag, eller om man vil betale det fulde anvendte beløb tilbage på én gang. Alle mennesker kan komme i en situation, hvor der er en eller flere måneder med mindre økonomi.

Hvilke krav er der til låneansøgeren?

Når man ønsker at låne penge hos Bankly, skal man opfylde en række krav og betingelser, for at det kan blive aktuelt at låne penge. Kravene er som følger:

  • Man skal være fyldt mindst 18 år for at man kan ansøge om et lån.
  • Man skal være i besiddelse af et dansk CPR-nummer.
  • Man skal bo på en folkeregisteradresse i Danmark.
  • Man må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

En ansøgning om lån vil hos Bankly altid gennemgå en kreditvurdering, der er både individuel og personlig. Denne kreditvurdering foretages, når en ansøgning modtages, og på baggrund af denne tager de forskellige banker stilling til, om de ønsker at tilbyde et lån eller ej. Man skal derfor være forberedt på et eventuelt afslag, da intet er sikkert.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Bankly kan man låne helt op til 500.000 kr., og man skal som minimum ansøge om et lån på 10.000 kr. Det er i den forbindelse værd at bemærke, at denne låneformidler udelukkende tilbyder lån i dette interval. For at ansøge om et lån, kan man tage udgangspunkt i hjemmesidens forside, hvor man som låneansøger som det første skal indtaste, hvilket eksakte lånebeløb man ønsker at ansøge om. Man vil også her kunne få oplyst, hvad den månedlige ydelse for det pågældende lån vil ligge på hos Bankly. Man skal naturligvis være sikker på, at den oplyste ydelse passer ind i det økonomiske råderum, man forventer at have, når lånet skal betales tilbage. Såfremt man er det, kan man klikke på knappen ANSØG nu, og derefter påbegyndes selve ansøgningen om lån. Dog må man til hver en tid vide, at den månedlige ydelse udelukkende er oplyst på baggrund af vejledende priser, men man kan også være sikker på, at man vil få den månedlige ydelse oplyst, når man får en eventuel låneaftale fremsendt.

Hvad kan man bruge penge til?

Hos Bankly er der ingen, der stiller spørgsmål til noget som helst om, hvad man som låneansøger forventer, at pengene skal bruges på. Det betyder rent faktisk, at man helt selv kan beslutte sig for, hvad det er, man ønsker at låne penge til – og låneformidleren behøver ej heller vide, hvorfor det er, man ønsker at låne penge. Hvis man ønsker at låne penge, er det derfor yderst fleksibelt at låne penge et sted som dette, og man vil i samme omgang altid have fleksibilitet i forhold til, hvad pengene skal bruges på, hvis man senere skulle ændre mening. Et lån er oplagt, hvis man ønsker sig nye materielle goder, men også hvis det er oplevelser, der står øverst på dagsordenen. Fælles for alle mennesker, der vælger at optage et lån hos denne låneformidler er, at de ønsker at forandre deres liv til det bedre med pengene. Naturligvis kan pengene også bruges på udgifter, man ikke havde forventet, man ville få. En kredit er også oplagt at få, hvis man ønsker fremtidig sikkerhed og altid gerne vil have muligheden for at kunne trække på lidt ekstra. At man ikke skal stille sikkerhed for et lån eller en kredit hos Bankly, er endnu en af de goder, der er forbundet med at optage et lån her.

Hvor meget koster det at låne penge?

Når man ønsker at låne penge hos Bankly, vil den endelige pris på lånet altid være betinget af en personlig kreditvurdering, hvor den endelige rente for lånet også fastlægges. Det står naturligvis en frit for at benytte sig af den låneberegner, der er at finde på Banklys hjemmeside, for ved hjælp af denne kan man få en god og realistisk indikation af prisen på et lån. Hvis man har et ønske om at optage et lån på eksempelvis 15.000 kr., vil man kunne se, at den månedlige ydelse vil ligge på 1.875 kr. Man vil også få oplyst, hvad ÅOP vil være på samt de samlede kreditomkostninger for lånet. Det samlede tilbagebetalingsbeløb for et lån på 15.000 kr., vil man derfor vogså kunne se, og det er en god idé at overveje, om man finder dette reelt, inden man ansøger om et lån. Priserne her er vejledende, men man kan dog altid betale mere af, hvis det er det, man ønsker sig.

Hvor lang tid tager det at udfylde en ansøgning?

En ansøgning om lån hos Bankly tager ikke mere end to minutter at udfylde. Man har i den forbindelse brug for NemID til at underskrive låneansøgningen, for at den kan blive sendt af sted. Man kan søge om kredit alle dage og på alle tidspunkter.

Hvornår får man pengene?

For at få et lån, skal man naturligvis blive godkendt til det. Hvis Bankly har fundet en låneansøger kreditværdig, vil man meget hurtigt kunne få udbetalt lånet. Når man har ansøgt om et lån eller et samlelån hos Bankly, vil man også kunne komme ud for, at man kan få et tilbud om at optage et lån, der er større end det beløb, man har ansøgt om. Hvis man ønsker at modtage dette tilbud om et større beløb, kan man takke ja, og ellers behøver man ikke acceptere det og kan blot få det beløb, man oprindeligt ønskede at låne.

Kundeservice

Hos Bankly sidder kundeservice klar til at besvare alle tænkelige spørgsmål omkring ansøgningsprocessen, men også den efterfølgende proces vedrørende blandt andet tilbagebetalingen af lån eller kredit. Man kan komme i kontakt med kundeservice ved at ringe til dem eller sende en e-mail, mens det også er muligt at søge råd og vejledning via chat. Alle hverdage fra 10 – 17 holder kundeservice åbent, og man skal ikke holde sig tilbage fra at tage kontakt, hvis man har spørgsmål.