lån penge til drømmerejsen

Lån penge til din drømmerejse

maj 14, 2020 By AktiveForbrugere.dk

Der kan være mange grunde til at ville optage et lån i forbindelse med en ferie. Hvis man ved, at man senere hen nemt har muligheden for at betale lånet af, men blot mangler midlerne lige nu, kan et lån være en dejlig løsning, som gør det muligt at få sig den drømmerejse, som man har gået og fantaseret om. Alt efter behov og ønske er det muligt både at låne lidt ekstra til at dække de sidste omkostninger i forbindelse med ferien, eller låne til at betale hele ferien i én omgang.

Sidder du allerede i taxaen på vej mod lufthavnen? Lån penge på farten med et mobillån, som du kan finde hos Superkredit.dk. Denne type lån optages hurtigt og udbetales lige så hurtigt. Et mobillån er også godt at optage, hvis du allerede er afsted på ferien og ganske enkelt mangler pengene til enten hygge eller rejsen hjem.

Lån penge til din drømmerejse

Hvilken type lån behøver du til at realisere dine feriedrømme?

Du skal selvfølgelig vide hvilken type lån det er, du behøver til at realisere dine drømme. Mangler du blot få tusinde kroner, er et minilån eller kviklån ideelt, da du hurtigt kan blive godkendt og få tilsendt pengene. Kviklån giver typisk kun udbetalinger op til 10.000 kroner, så er behovet større end dette, er det en bedre ide at se efter større forbrugslån. Det er selvfølgelig muligt at optage flere lån, men det anbefales altid at minimere antallet af lån.

Alt efter dit eller jeres behov, er det muligt at låne både store og små beløb. Lån 50.000 kr. nu ved at se den komplette oversigt over gode udbydere af lån hos Superkredit.dk. Et større lån er selvfølgelig godt til at finansiere hele rejsen, men du kan lige så vel låne mindre beløb, og slippe for større rentebeløb i tilbagebetaling.

Der findes også lån, der er skræddersyet til at ferier. Disse lån kaldes ferielån, og de er tilpasset til de flestes behov for at dække en ferie. Derfor har ferielån typisk et beløb på mellem 2.000 og 20.000 kroner i udbetaling. Et ferielån fungerer stort set ligesom et almindeligt forbrugslån, og du kan finde det hos flere udbydere.

Vær opmærksom på ÅOP, låneomkostninger og rente

Ligegyldigt hvilken type lån du beslutter dig for at optage, skal du huske at holde øje med renten, ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) og de samlede låneomkostninger. De årlige omkostninger i procent og de samlede låneomkostninger siger teknisk set det samme om dit lån, da de viser hvor meget du skal tilbagebetale. ÅOP viser den samlede procentdel, som du betaler tilbage af dit lån, og låneomkostningerne viser det i et fast beløb.

Hvad angår rente, skal du blot holde øje med om den varierer eller om den er fast. En variabel rente kan svinge op og ned, hvilket mange efterhånden foretrækker, men til de, der foretrækker mere sikre tal, er den faste rente bedre. Den faste rente ændrer sig nemlig ikke overhovedet, så du ved, at du betaler det samme beløb tilbage hver gang. Dog kan den variable rente jo lige så vel gå ned som op, og når den går ned, betaler du ganske enkelt mindre tilbage.