Bideskinner

Hvad koster en bideskinne?

juni 27, 2022 By AktiveForbrugere.dk

Lider du af hovedpine eller kæbespændinger som følge af tandskæren eller tandpres? Så vil du højst sandsynligt få glæde af en bideskinne. 

Prisen på en bideskinne afhænger af, hvor du køber den. Den er typisk dyrest hos tandlægen, da du her også betaler for tandlægens arbejdstid – både selve konsultationen og arbejdstiden med at lave bideskinnen. Til gengæld kan du få en bideskinne væsentligt billigere online.

Find den billigste bideskinne

En bideskinne hos tandlægen koster mellem 3.000 og 5.000 kroner plus konsultationernes pris. Typisk vil du både betale for en konsultation, hvor der tages aftryk til bideskinnen, og efterfølgende en konsultation, hvor du prøver bideskinnen – og hvor den eventuelt rettes til.

Der er altså rigtig mange penge at spare ved at købe den online, hvor du kan få den helt ned til 249 kr. inkl. fri fragt for en bideskinne fra ANTIBITE. Og faktisk bliver stykprisen kun endnu lavere, hvis du køber en pakke med flere bideskinner. 

En pakke med 4 bideskinnner koster nemlig kun 495 kr. inkl. fri fragt, hvilket er en beskeden stykpris på 123,75 kr. Billigere bliver det næppe for en bideskinne, der støbes direkte efter dit tandsæt. 

Fordele ved bideskinner

Der findes forskellige bideskinner på markedet, men udover prisen, som ligger i den meget lave ende for bideskinner, er der mange andre fordele ved netop denne bideskinne.

  • Bideskinnen tilpasses din mund 100%
  • Du skal kun bruge varmt vand for at støbe bideskinnen
  • Mange gode anmeldelser
  • Fri fragt 
  • Tilfredshedsgaranti på 60 dage
  • Mindsker hovedpine og kæbespændinger
  • BPA-fri
  • Medicinsk godkendt EVA-plast
  • Forbedrer nattesøvnen

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge en bideskinne, hvis du enten skærer tænder eller har mistanke om det. Der er nemlig ikke noget farligt i at prøve en bideskinne mod din hovedpine, selvom du ikke er sikker på, at det skyldes tandskæren.

Skærer jeg tænder?

De fleste, der ved, at de skærer tænder om natten, har fået det at vide af andre. Den nemmeste måde at opdage det på er nemlig ved, at andre hører den genkendelige lyd af tænder, der skærer mod hinanden.

Andre lider af kæbespændinger eller hovedpine – fortrinsvis om morgenen, og har måske læst eller hørt, at det kan skyldes tandskæren. Og andre igen er blevet tippet af tandlægen, fordi der er unormalt meget slid på tænderne. 

Selvom du ikke skærer tænder, kan din hovedpine eller dine ømheder alligevel skyldes dine tænder. Nogle lider nemlig af tandpres frem for tandskæren, hvor tænderne presses mod hinanden om natten. Det er typisk genkendeligt ved, at der er ømhed i kæberne fra morgenstunden. Tandpres kan også afhjælpes med en bideskinne.