mobilabonnement

Få HBO og Netflix via dit mobilabonnement

marts 1, 2020 By AktiveForbrugere.dk

Det kan være svært at finde rundt i de adskillige mobilabonnementer, der er. Der er endvidere stor variation mellem de forskellige, så hvilket mobilabonnement og teleselskab skal du mon gå med? Det kan du blive klogere på nu.

Det er muligt at købe mobilabonnement der har rigelig mobilbredbånd, data i EU, streamingtjenester til musik og serier osv., samtidig med at andre mobil abonnementer bare tilbyder mulighed for opkald og SMS. Det er dit telefonforbrug og dine behov, du skal have fokus på, inden du beslutter dig for et mobil abonnement.

Har du behov for både HBO, Spotify, store mængder data i DK og udlandet kan du spare penge ved at samle det meste i et abonnement. Flere mobil abonnements udbydere sælger mobil abonnementer som inkluderer adgang til fx Viaplay, lydbøger og musik og forskellige andre ting.

Hvis du har været ved den samme selskab og haft samme mobil abonnement over længere tid, kan det blive smart at tjekke op på den pris, du betaler for det. Det er derudover klogt at tjekke, om dit mobilabonnement matcher dit telefonforbrug, så du undgår at betale for noget, du ikke benytter.

Fælles for mobilabonnementsudbydere er, at de alle tilbyder stabil telefoni i det meste af DK. Især hvis du opholder dig i større byer, er der rimelig sandsynlighed for, at din dækning på mobilen er stabil. Er du meget på landet, vil det være smart at researche de forskellige mobilabonnementsudbyderes dækning, inden du træffer et valg.

Der er nemlig ikke noget, der er mere besværligt end ustabil mobilforbindelse. Du kan gå glip af vigtige opkald.

Er du afhængig af mobilbredbånd, er det derudover bare irriterende, når forbindelsen ikke er til at stole på, og du af den grund bliver forhindret i at arbejde, læse blade, se dokumentarer og film, høre lydbog eller tjekke Facebook og alt muligt andet.

Mobilselskaberne Telmore og Yousee kører alle på TDCs netværk. Det vil sige, at du her får ens dækning ligemeget hvilket af disse mobilselskaber, du vælger. Men den månedlige udgift, kundeservice og udvalget af abonnementer til mobil vil variere afhængig af selskab.

Call me, Telenor, Telia og CBB Mobil bruger alle det samme Telia-Telenor-netværk, så her får du også den samme mobildækning ligemeget hvilket mobilselskab, du abonnerer fra. Oister og Mobilselskabet 3 bruger i øvrigt begge på 3’s netværk.

Hvilken udbyder du vælger er helt din beslutning. Som tidligere nævnt er en fællesnævner for abonnementsudbydere, at de alle giver dig mulighed for at få god mobildækning mange steder i Danmark. Men måske du har bedre erfaring med et selskab frem for et andet?