mobilabonnement

Her er de billigste mobilabonnementer

maj 10, 2021 By AktiveForbrugere.dk

Når du leder efter et nyt mobilabonnement, er der formentlig flere komponenter end bare prisen. Derfor inkluderer listen her de absolut billigste samt kommentarer til, hvad der så kunne være det bedste. Langt de færreste af os vælger de helt billige mobilabonnementer. Vi lokkes ind af de billige priser og finder derefter et abonnement, som så passer bedre. Leder du bare efter det billigste, skal du bare læse forbi kommentarerne og vælge det billigste i toppen. Priserne ændres ofte, og derfor er det producenterne, der lægges vægt på, og i mindre grad de aktuelle priser. 

Greentel 

Lige p.t. er Greentel den billigste udbyder, og det vil de formentligt være i flere år frem. De har mindre fokus på de dyrere abonnementer, som mange af os bruger, men har klart fokus på at være i bund med prisen. Skal du finde det billigste, vil Greentel være svær at komme udenom. 

Oister

Oister vil faktisk ofte kunne være en af de absolut billigste abonnementer på en af sammenligningslisterne. Hvis du dog kigger en smule bredere, har de næsten også altid den billigste pris til den kvalitet, de giver. Oister sidder på tronen i Danmark som formentligt den bedste udbyder af mobilabonnement. Du får generelt virkelig god kvalitet og til meget få penge. 

Duka

I den kategori, vi her har fokus på, er Duka virkelig stærke. Deres priser er generelt meget lave og vil kunne konkurrere med og udkonkurrere de fleste på listen her. Deres udfordring er dog, at kvaliteten kan halte lidt. Hvis du søger et billigt abonnement og intet andet, vil Duka være en rigtig god kandidat. Hvis du søger et meget omfattende abonnement, vil de nok ikke være at foretrække. 

CBB Mobil

I forhold til Duka, Greentel og Oister kan CBB Mobil nok ikke helt være med som den billigste udbyder. De ligger lige en smule over, når det drejer sig om et ultrabilligt abonnement. Rykker du lidt op ad stigen og ind på et jævnt abonnement, kan du finde virkelig god value for money. De fleste danskere vil kunne få dækket deres aktivitet til en af de bedste billige priser her. 

HALLO

Lidt den samme historie som med CBB Mobil. De skraber heller ikke bunden, men de laver virkelig stærke og billige abonnementer, som mange dinosaurer i branchen slet ikke kan forstå. HALLO er forholdsvist nye på det danske marked, men med de lave priser og den høje kvalitet bliver vi mere og mere bekendte med dem.  Er du i tvivl om hvilket abonnement du skal vælge, så kan du tage en mobiltest her.

Eesy 

Eesy er bestemt værdig til listen. Du kan virkelig hente value for money her. De er måske ikke helt med, hvor du i ovenstående giver 50 kr. eller i omegnen. Kigger du deres forskellige abonnementer igennem, har de dog generelt virkelig gode priser til den kvalitet, de udbyder. De vil med sikkerhed vokse sig store her i Danmark over de næste par år.