bedste svømmebriller

Bedste svømmebriller i 2020

november 28, 2020 By AktiveForbrugere.dk

Ved du, at Michael Phelps ville have vundet den globale pris, hvis han ikke havde valgt de bedste svømmebriller? Svømmebriller hjælper dig med at se klart og du slipper for røde øjne.

Der er dog hundredvis af svømmebriller at vælge imellem. De varierer i form, størrelse, farve og design, og derfor kan det være stressende at finde de bedste svømmebriller til dig selv. Det vigtigste er tætheden, og det kan ikke understreges nok.

Med så mange gode svømmebriller til rådighed, hvilken er så bedst for dig tænker du? For at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning har jeg samlet en liste over de bedste svømmebriller.

Fordele ved svømmebriller

Uanset om du er professionel svømmer, nybegynder eller bare svømmer for sjov, så skal du bruge en svømmebrille. Svømmebriller er beskytter dine øjne under vandet. Sømmebrillen skal derfor sidde helt tæt, men ikke for stramt. En anden fordel, er hvis de er nemme og hurtige at justere.

OL-atleten Michael Phelps, som har vundet flest medaljer nogensinde, har udviklet sin egen model. Det bare en kort søgning på hans navn og briller, også kan du læse om det er noget for dig. Nedenfor vil jeg komme nærmere ind på de største fordele ved at bruge svømmebriller.

Forbedrer synligheden under vandet

Da der skabes et vandtæt rum mellem dine øjne og vandet, kan du dermed på behagelig og sikker vis åbne dine øjne mens du svømmer. Uden brillen vil du opleve dårlig sigtbarhed og ikke opleve svømning under vand særlig rart. Dette er en af ​​grundene til at jeg vælger en stram og behagelig model.
Jeg svømmer en del, og jeg fandt min model på hjemmesiden Sportskompagniet.dk, hvor de har alt indenfor sportstøj.

Den forbedrede synlighed giver dig dermed mulighed for at svømme hurtigere og mere sikkert. Da du jo tydeligt kan se, hvad der er foran dig, vil du være i stand til at se din bane. Nogle svømmebriller er også udstyret med anti-tåge-funktion for at forbedre synligheden.

Beskyt øjnene

Sikkerheden for dine øjne er meget vigtig hvis du svømmer meget indendørs. De fleste svømmehaller indeholder vand, blandet med kemikalier såsom klor. Selvom klorholdigt vand reducerer bakterier i vandet, er det ikke godt for dine øjne. Svømning uden dine svømmebriller, kan føre til røde, kløende øjne eller endda øjeninfektioner.

Nogle modeller beskytter dig også mod ultraviolette stråler, skadelige stråler fra solen. Kontinuerlig eksponering for disse skadelige stråler kan resultere i alvorlig solskoldning. Men hvis du svømmer indendørs, har du muligvis ikke brug for en svømmebriller med UV-beskyttelse.